AD Media Podcast

AD Media Podcast

AD

TV-columniste Angela de Jong en verslaggever Gudo Tienhooven bespreken wekelijks zaken in de mediawereld. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Categories: TV & Film

Listen to the last episode:

Het nieuwe kabinet komt eraan en zowel de NPO als RTL is talkshowloos. Gelukkig heeft het vaste mediapanel een mening. Angela de Jong: 'In Den Haag lachen ze zich natuurlijk krom!' En qua huisvesting van talkshows is het ook hommeles. Niet qua uitzendtijdstippen, maar wat betreft de fysieke plek waar de programma’s worden uitgezonden. De studio dus. Om kosten te besparen werken programma’s vaak in dezelfde studio en huren ze dezelfde crew. Dat is de opdracht van de NPO, maar deze wetten gelden niet voor Eva Jinek, weet mediaverslaggever Gudo Tienhooven.

Natuurlijk wordt dé mediarechtszaak rondom Ali B, die het nieuws de afgelopen week domineerde, besproken. Daarentegen kijkt er geen hond naar de Vandaag Inside Oranje Quiz, het kost geen drol om hem te maken, maar Angela de Jong ziet nog een lichtpuntje - en een quizvraag - voor de quizmaster: ‘Geloof het of niet, maar er is nog 1 programma slechter dan de VI Oranje Quiz van Wilfred Genee!’ In deze podcast hoor je het antwoord. 

Het NPO 3 programma Au Pairs wordt in het zonnetje gezet, Beau van Erven Dorens zet zichzelf letterlijk in de uitverkoop - hij zit weer eens in een commercial - en de voetbal-napraatprogramma's worden onder de loep genomen. Op de Spoed staat in Angela's Etalage, er is datingnieuws rondom Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Ellen (van boer Haico) en de winnaar van de Nipkowschijf komt voorbij. 

Luisteren dus! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin TV-columniste Angela de Jong, mediaverslaggever Gudo Tienhooven en presentator Manuel Venderbos alle hoofd-, rand-, en bijzaken bespreken op het gebied van radio en televisie.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Previous episodes

 • 197 - S9E20: ‘Geloof het of niet, maar er is nog 1 programma slechter dan de VI Oranje Quiz van Wilfred Genee!’ 
  Tue, 18 Jun 2024
 • 196 - S9E19: ‘Na de laatste schokkende onthullingen in de Volkskrant: Kappen met Spoorloos!’ 
  Tue, 11 Jun 2024
 • 195 - S9E18: ‘Het is ronduit belachelijk dat Bert Huisjes nog actief is achter de schermen bij WNL!’ 
  Mon, 03 Jun 2024
 • 194 - S9E17: ‘Of Theo Maassen nou zijn vrouw slaat of niet, het programma is gewoon waardeloos!’ 
  Tue, 28 May 2024
 • 193 - E6: AD Songfestival Special VI: De diskwalificatie van Joost Klein: 'De EBU gedraagt zich als Noord-Korea, China en Rusland ineen' 
  Sun, 12 May 2024
Show more episodes

More Trinidad tv & film podcasts

More international tv & film podcasts

Choose podcast genre